Sója - Zemědělské plodiny
Sója je nejběžnější rostlina z rodiny luštěnin, která se pěstuje ve více než 60 zemích po celém světě. Hlavní biochemickou složkou této plodiny je bílkovina. Její zvláštností je, že je dobře vstřebávána tělem lidí a savců a je alternativou k produktům živočišného původu. Kromě toho je sója bohatá na aminokyseliny, zejména lysin, jehož obsah je u jiných rostlin poměrně nízký.
Sója se stala nejpopulárnější v vegetariánské kuchyni. Zde je používána jako kompletní náhrada masa a mléka. Sójové šroty a lisovaný koláč, které se získávají během výroby oleje, se používají v živočišné výrobě.
Impulse Commodity Trading spolupracuje přímo s nejlepšími dodavateli a nabízí svým zákazníkům sóju nejvyšší kvality. Pro více informací nás kontaktujte na telefonním čísle uvedeném na webových stránkách.
tuky: 20 g
bílkoviny: 35,9 g
sacharidy: 17,5 g